image
Sursa foto: Getty Images

BOOM! Cota de piaţă a lui Ansu Fati a explodat după debutul furtunos la FC Barcelona

Ansu Fati (17 ani) are parte de un început de sezon foarte bun la FC Barcelona, iar forma sa foarte bună se reflectă şi în cota de piaţă. "Wonderkid-ul" catalanilor a ajuns să fie al treilea cel mai bine cotat fotbalist din LaLiga, potrivit transfermarkt.com.

Promovat în vara lui 2019 direct la prima echipă a Barcelonei, Ansu Fati e acum titular indiscutabil în echipa lui Ronald Koeman şi i-a răsplătit încrederea antrenorului. Fotbalistul are în cont trei goluri şi o pase de gol în trei meciuri jucate pentru FC Barcelona în LaLiga, în acest sezon.

Forma foarte bună se poate observa din creşterea exponenţiale a cotei de piaţă. În prezent, Ansu Fati e cotat la 80 de milioane de euro şi e al treilea cel mai bine cotat fotbalist din campionatul Spaniei, după Messi (100 de milioane de euro ) şi Jan Oblak (90 de milioane de euro).

Din momentul promovării şi până în prezent, Ansu Fati a strâns 1.578 de minute în 36 de meciuri din toate competiţiile pentru FC Barcelona, timp în care a marcat 11 goluri şi a livrat două pase decisive. Fati e considerat de mulţi urmaşul lui Leo Messi pe Camp Nou.

Ansu Fati a fost numit jucătorul lunii septembrie în LaLiga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: