image
Sursa foto: redbyrc.md

Eugen Doga îl susține pe Andrei Năstase la prezidențiale: „E cel mai potrivit; Când era la MAI, mulți au început să tremure”

Maestrul Eugen Doga și-a făcut publică opțiunea politică la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Compozitorul îl susține pe Andrei Năstase și îndeamnă oamenii să facă la fel, argumentând că liderul Platformei Demnitate și Adevăr are „caracter și ambâț” și că este în stare să „măture oamenii cu pete negre în frunte și pe conștiință”.

„Andrei Năstase este figura care coincide principiilor despre care eu am vorbit. Principiul european, această direcție spre unitatea neamului, spre bunăstarea poporului, în cadrul a ceea ce avem azi. Iar azi avem Republica Moldova și trebuie să o facem în așa fel încât lumea să nu fugă, ci dimpotrivă, să vină, ca lumea să vorbească de bine de noi, da nu să ne pună pe ultimul loc în Europa. Aș chema să susținem această persoană, pe omul care are caracter, are ambâțul ăsta frumos, care deloc nu este orgoliu. Pentru că mulți dintre noi, moldovenii, avem această calitate care trece din ambâț în orgoliu.

Pentru funcția de președinte, Năstase va fi cea mai potrivită figură. În primul rând dorește și are acest ambâț serios. Nu vorbe, dar fapte. Când era ministru de Interne, au început să tremure mulți oameni cu pete negre pe conștiință. Dânsul e în stare să măture acești oameni cu pete negre. I-aș dori succes. Îndemn lumea, haideți să-l susținem. Nu poate fi un alt om care umblă stânga-dreapta. Andrei Năstase are o viziune corectă și pe mine personal această viziune mă aranjează”, a declarat Eugen Doga.

Eugen Doga votează Andrei Năstase - Președinte

Eugen Doga votează Andrei Năstase și alege MOLDOVA DE MÂINE! #MoldovaDeMâine Posted by Andrei Nastase on Monday, 12 October 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: