Global Bar: De ce vesela de unică folosință Bio e mai bună decât cea din plastic?

Este decizia fiecărui local în part în ce fel de veselă să servească bucatele la pachet — din plastic sau din hârtie. Există însă o soluție mult mai bună, recomandată de compania „Global Bar” și anume vasele ecologice.

Foto: Global Bar

Plasticul lasă microparticule pe alimente și băuturi, iar, în timp, acesta se acumulează în corpul uman și în mediul înconjurător. Vesela organică din carton, hârtie sau lemn se descompune după utilizare, fără a dăuna organismului omului sau naturii.

Ideea precum că vesela din plastic ar fi mai durabilă și mai accesibilă este un mit învechit. Compania „Global Bar” dezvoltă activ segmentul de veselă de unică folosință în Moldova și cooperează cu branduri mondiale, precum: Pap-Star, Doeco, Papper Scopp RUS, Huhtamaki. Produsele acestor branduri se remarcă prin calitate, design și prețuri mai bune comparativ cu produsele similare din material plastic.

Global Bar / Sursa:Global Bar

„Global Bar” oferă o gamă largă de veselă de unică folosință din carton laminat și reciclat, și din hârtie kraft, care pot fi folosite pentru așa feluri de bucate precum: tăiței, sushi și roluri, supă, pește, carne, desert, salată, pizza etc.

Aici mai puteți găsi și tacâmuri, boluri pentru supă ușor reciclabile, pahare bio pentru deserturi și băuturi reci, dar și bețișoare din trestie de zahăr, știuleți de porumb, scoarță de mesteacăn și compost.

Global Bar / Sursa:Global Bar

“Global Bar” este singura companie din Moldova cu o gamă largă de veselă de unică folosință: de la produse ieftine de clasă economică la veselă premium pentru restaurantele cu o bucătărie rafinată.

Cu întreaga gamă de produse comercializate de companie vă puteți familiariza pe global-bar.md.

Global Bar / Sursa:Global Bar


// console.log('no ads situation')