23:57:40 18.04.2024
Stiri

Renato Usatîi a făcut PUBLICE datele unui sondaj intern: „Dodon merge la egalitate cu Maia Sandu și eu am 16%”

Actualitate 12.10.2020 13:56 Vizualizări3316 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi a făcut PUBLICE datele unui sondaj intern: „Dodon merge la egalitate cu Maia Sandu și eu am 16%” Facebook


Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Renato Usatîi, susține că la ora actuală este cel de-al treilea cel mai bine cotat pretendent la funcția de președinte, iar în următoarele două săptămâni speră să-i ajungă pe Igor Dodon și Maia Sandu.

Potrivit lui Usatîi, candidatul Igor Dodon ar fi scăzut foarte mult în preferințele alegătorilor, iar acum e la egalitate cu Maia Sandu. „A scăzut foarte tare Dodon. Cifrele de astăzi sunt următoarele: 24, 24 și 16. Deci, mă refer la faptul că Dodon merge acum la egalitate cu Maia Sandu cu câte 24% și eu am 16. Vă spun sincer cât am astăzi”, a declarat Usatîi într-un interviu pentru Europa Liberă.

Usatîi afirmă că cel mai mult este interesat cum să „elibereze R. Moldova de „kulioace”, care ne-au făcut de râs atât la nivel național, cât și la nivel internațional”: „Sunt sigur că vom câștiga alegerile și vom scăpa de „kulioace” și nu doar”.

De asemenea, Usatîi nu crede că cetățenii R. Moldova vor fi influențați de faptul că dânsul este urmărit penal în Rusia.

„Eu cred că nu, deoarece în ultimii șase ani, de când m-am implicat în politică, de când am intrat în ratingul top-3 am fost acuzat de tentative de omor la comandă. Am spus de mai multe ori că, dacă mai rămânea Plahotniuc, puteam să-l întrec pe Chikatilo la numărul de omoruri în serie. Și acum, ceea ce se întâmplă în Federația Rusă, toți cetățenii au văzut în campania de la alegerile locale. Atunci încercau să mă bage în dosarele lui Zaharcenko, unui colonel la care i-au găsit apartamentul plin cu bani, pe care nu l-am văzut niciodată în viață și n-am discutat cu el. Și spuneau că Usatîi e cu el, sunt parteneri, fix așa e și cu „laundromatul” acum. Persoanele care mă acuză stau în pușcărie sau sunt sub arest, sau deja unele sunt condamnate, la care le-au spus: Scrieți că Usatîi e cu Plahotniuc”, a punctat Usatîi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md