12:26:08 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Compozitorul Eugen Doga îl SPIJINĂ pe Andrei Năstase la alegerile PREZIDENȚIALE. „Când era ministru, mulți oameni cu pete negre pe conștiință au început să tremure. E în stare să măture acești oameni cu pete negre”

Actualitate 12.10.2020 16:48 Vizualizări1424 Autor: Ziarul National
VIDEO // Compozitorul Eugen Doga îl SPIJINĂ pe Andrei Năstase la alegerile PREZIDENȚIALE. „Când era ministru, mulți oameni cu pete negre pe conștiință au început să tremure. E în stare să măture acești oameni cu pete negre”


Compozitorul Eugen Doga susține că Andrei Năstase, candidatul Platformei „DA” la funcția de președinte, este „cel mai potrivit candidat” care să preia cea mai înaltă funcție în stat și a îndemnat cetățenii să-și dea votul pentru fostul ministru al Afacerilor Interne.

Într-un mesaj video, maestrul Doga explică „de ce Năstase”.

„Andrei Năstase este figura care coincide principiilor despre care eu am vorbit. Principiul european, această direcție spre unitatea neamului, spre bunăstarea poporului, în cadrul a ceea ce avem azi. Iar azi avem R. Moldova și trebuie să o facem în așa fel, încât lumea să nu fugă, ci dimpotrivă, să vină, ca lumea să vorbească de bine de noi, da nu să ne pună pe ultimul loc în Europa. Aș chema să susținem această persoană, pe omul care are caracter, are ambâțul ăsta frumos, care deloc nu este orgoliu. Pentru că mulți dintre noi, moldovenii, avem această calitate care trece din ambâț în orgoliu”, a precizat compozitorul.

Totodată, Eugen Doga spune că Năstase i-a făcut pe foarte mulți să tremure atunci când era în funcția de ministru al Afacerișlor Interne.

„Pentru funcția de președinte, Năstase va fi cea mai potrivită figură. În primul rând, dorește și are acest ambâț serios. Nu vorbe, dar fapte. Când era ministru de Interne, au început să tremure mulți oameni cu pete negre pe conștiință. Dânsul e în stare să măture acești oameni cu pete negre. I-aș dori succes. Îndemn lumea, haideți să-l susținem. Nu poate fi un alt om care umblă stânga-dreapta. Andrei Năstase are o viziune corectă și pe mine personal această viziune mă aranjează”, a punctat Doga.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md