Democrația începe cu tine. Înscrie-te la programul pentru tineri „Lider Comunitar”

120609296_4744944325530725_2305866579755158028_n
Foto: fb/INVENTO

În Moldova, ca și în întreaga lume, tinerii își doresc schimbare! Dacă vrei să contribui la dezvoltarea comunității tale, înscrie-te la programul pentru tineri „Lider Comunitar”. Participarea tinerilor în treburile din localitatea lor promovează integrarea acestora în comunitate și contribuie la conștientizarea și înțelegerea proceselor de guvernare locală.

În scopul promovării implicării tinerilor în procesul decizional local, Asociația INVENTO, cu sprijinul financiar oferit de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, lansează etapa de înregistrare pentru înscrieri în cadrul programului de capacitare a tinerilor în domeniul participării la nivel local „Lider Comunitar”, unde pot afla mai multe despre: autoritățile publice locale, bugetul public, ce este advocacy și ce instrumente de participare cetățenească sunt efective.

Prin acest proiect, organizatorii îşi propun să instruiască 30 de tineri, oferindu-le posibilitatea înţelegerii importanţei și rolului acestora în cadrul procesului decizional la nivel local.

Proiectul este dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani, din toată țara. Înscrierea poate fi făcută în format electronic, până în data de 16 octombrie 2020, prin expedierea dosarului (Nota conceptuală și CV-ul personal) la adresa de e-mail [email protected], cu indicarea următorului titlu în e-mail: Programul pentru tineri „Lider Comunitar”.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente