image
Sursa foto: jurnal.md

Andrei Năstase despre lovirea de către ofițerii din dispozitivul lui Igor Dodon a unui simpatizant al Platformei DA

Liderul Platformei DA a reacționat în cazul pensionarului agresat de unul din bodyguarzii lui Igor Dodon, menționând că ofițerii au obligația să apere un președinte dar nu să dea cu bâta sau să lovească un cetățean indiferent al cui simpatizant este.

Îi spun lui Igor Dodon să înceteze pentru că s-ar putea să nu o ducă bine după asta, sper că nu are nicio implicare personal în acel caz iar ofițerilor din dispozitivul său, a celor care trebuie să asigure securitatea președintelui au dat jurământul în fața statului, în fața legii și nu a unui nume. Ei au obligația să apere un președinte dar nu să dea cu bâta sau să lovească un cetățean indiferent al cui simpatizant este.Vom clarifica până la capăt cine au fost cei care au dat în simpatizantul nostru și nu contează că era simpatizantul Platformei DA sau nu. Uitați-vă că se întorc aceleași vremuri ca pe timpul lui Plahotniuc. Amintiți-vă cum eram alegrați în timpul alegerilor, cum ne băteam cu hoardele de interlopi, aici, acasă. În perioada cînd eram la ministerul de Interne hoardele de interlopi se retrăseseră prin casele lor, unii au fost închiși, alții au fugit din țară, iată că în ultima perioadă de timp hoardele de interlopi se întorc, imaginați-vă ce va fi cu această țară dacă în fruntea ei va rămâne Dodon sau va veni unii dintre candidații care aspiră la această funcție. Să nu uităm ca această funcție mai înseamnă și președinte al Consiliului Suprem de Securitate al Statului, să ne gândim foarte bine pe cine vom avea în fruntea acestei instituții sau în fruntea forțelor armate pentru că președintele este comandantul suprem al forțelor armate. De experimente nu mai e timp, și chiar nu mai e cazul oameni buni”, susține Năstase.

Amintim că Nicolae Negru este consilier din partea Platformei Demnitate și Adevăr în primăria Căplani, raionul Ștefan Vodă. Pensionarul a fost agresat de unul din bodyguarzii lui Igor Dodon înainte de a începe întâlnirea electorală a candidatului cu angajații unei întreprinderi agricole de pe teritoriul acestei localități.

Noutăţile partenerilor

comentarii: