Controversatul om de afaceri Mihail Aizin a decedat

Controversatul om de afaceri Mihail Aizin, proprietarul rețelei de magazine Fidesco, decorat recent de președintele Igor Dodon cu ordinul Gloria Muncii, a decedat. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Fidesco.

Foto: anticoruptie.md

„Echipa numeroasă de angajați ai companiei „FIDESCO” își exprimă regretul și compasiunea cu privire la moartea proprietarului companiei Aizin Mihail Gdalevich. Condoleanțe profunde familiei și prietenilor decedatului. Sperăm că cuvintele noastre de susținere să vă sprijine în acest moment dificil și să vă ajute să faceti față durerii în urma pierderii. Dumnezeu să-l odihneasca în pace!”, se menționează într-o postare pe pagina de Facebook a rețelei de magazine.

Mihail Aizin a decedat / Sursa:Facebook/ Fidesco

După ce în presă au apărut informații că omul de afaceri, Mihail Aizin ar fi fost cunoscut în anii 90 ca lider al unui grup criminal organizat, iar recent a fost decorat de președintele Igor Dodon cu ordinul Gloria Muncii, comunitatea evreiască din țară a venit în apărarea acestuia, calificând drept „inacceptabile declarațiile îndreptate împotriva membrului Consiliului de administrație al Comunității evreiești din Republica Moldova, Mihail Aizin”, apreciindu-l drept „o persoană respectabilă, un filantrop care își investește puterea și experiența în dezvoltarea afacerilor, crearea de locuri de muncă și consolidarea bunăstării țării noastre.”


Pub