image
Sursa foto: foto simbol

Peste 18 mii de persoane din Chișinău, infectate cu COVID, au primit tratament la domiciliu

Primăria municipiului Chișinău informează că peste 18 mii de chișinăuieni infectați cu COVID-19, formă ușoară, aflați în tratament la domiciliu, în autoizolare sau carantină, au fost monitorizați online de către medicii de familie, prin intermediul unei platforme online CRM JIRA Software.

Platforma CRM JIRA Software este aplicată de toate instituțiile din subordinea asociațiilor medicale teritoriale din capitală și are drept scop eficientizarea procesului de monitorizare de către medicii de familie a pacienților infectați cu coronavirus, cu forme ușoare ale infecției.

Platforma JIRA Software permite centralizarea datelor pe fiecare sector, cu evidența listelor pacienților și actualizarea rapidă a datelor.

Implementarea platformei este coordonată cu Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, anunță serviciul de presă al primăriei.

Amintim că ieri spitalele din municipiul Chișinău au extins numărul locurilor pentru bolnavii cu Covid cu peste 300 de paturi.

Începând cu ziua de azi, în spitalele strategice din municipiul Chișinău se regăsesc 1037 de paturi, dintre care 870 pentru adulți și 203 pentru copii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: