image
Sursa foto: Igor Dodon/facebook

Un pensionar din Caplani, agresat de paza lui Dodon; Slusari: „A vrut să știe ai cui sunt banii din culioace”

Un pensionar din satul Caplani, Ștefan Vodă, a fost agresat de un reprezentant al pazei candidatului la funcția de președinte, Igor Dodon. Anunțul a fost făcut de deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

„Așa vorbesc bodygarzii lui Dodon, plătiți din banii noștrii, cu oamenii incomozi, pumnul este cel mai puternic argument electoral al fostului președinte”, menționează deputatul pe pagina sa de facebook.

intilnireintilnire

„Toata vina acestui pensionar și activistul al Platformei DA din satul Caplani, raionul Ștefan Vodă constă în faptul că dumnealui a vrut să asiste la întălnirea cu Igor Dodon și să-l întrebe de unde găsește dânsul atâtea culioace și dacă banii de acolo nu sunt sustrași din buzunarele poporului, care după patru ani de mandat a lui Igor Dodon au devenit și mai săraci. Doar pentru încercare de a participa la întrunire, bătrănul a fost bătut și umilit. Cel mai probabil va fi internat în spital”, a notat Alexandru Slusari.

De cealaltă parte, Ludmila Munteanu, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, a negat acuzațiile. „Informația despre pretinsa agresare a unui cetățean de către un ofițer SPPS nu corespunde adevărului. Este o provocare” , a spus Munteanu precizând că cei care au participat la întâlnire au avut libertatea de a adresa orice întrebări.

Noutăţile partenerilor

comentarii: