„Marea Curățenie” continuă: Chișinăuienii, îndemnați să participe la acțiuni de curățenie în curțile unde locuiesc

Primarul general al municipiului Chişinău, Ion Ceban, vine cu un apel către locuitorii orașului, de a se mobiliza astăzi pentru a face curat în curțile blocurilor unde locuiesc, a clădirilor pe care le deţin sau în care îşi desfăşoară activitatea, pentru a îmbunătăţi aspectul oraşului.

Foto: Ion Ceban/facebook

„În acest sens, facem un apel către cetățeni, precum și către asociațiile obștești, gestionarii fondului locativ, agenţii economici etc., să iasă organizat și să participe, împreună cu autoritățile locale, la îmbunătățirea aspectului urbei”, a menționat edilul capitalei.

Tot astăzi, la nivel de sectoare, reprezentanții preturilor împreună cu întreprinderile responsabile vor desfășura activități de salubrizare pentru lichidarea consecințelor ploilor puternice din săptămâna curentă. La acțiune vor participa circa o mie de persoane.

Adresele de intervenție sunt publicate pe paginele web ale preturilor de sector.

Amintim că la data de 26 septembrie zeci de chișinăuieni, împreună cu primarul Ion Ceban și viceprimarii, pretorul de sector, precum și angajații Primăriei și ai subdiviziunilor municipale au participat la campania de salubrizare a teritoriului urbei „Marea Curățenie” și au făcut Chișinăul mai curat.

La data de 03 octombrie, s-a desfășurat o altă zi a „Marii Curățenii” în care au fost salubrizat teritoriul din apropierea Bisericii Veche de Lemn „Adormirea Maicii Domnului” din capitală.


Pub