(video) Dorin Chirtoacă s-a lansat în campania electorală pentru alegerile prezidențiale

Dorin Chirtoacă, candidatul Mișcării politice UNIREA, s-a lansat oficial, astăzi, 10 octombrie, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 01 noiembrie.

Foto: captură video/Facebook/Dorin Chirtoacă

Candidatul la prezidențiale a ales să se lanseze în campania electorală, în apropiere de o pădurice, în spatele căruia se aflau susținătorii Mișcării politice UNIREA.

Dorin Chirotacă a prezentat realitățile vieții de dincolo de Prut, în domeniile sănătății, educației, agriculturii, protecției mediului, infrastructurii și energiei.

De asemenea, Chirtoacă a precizat că toate aceste beneficii vor deveni realitate și pentru cetățenii Republicii Moldova odată cu înfăptuirea Unirii.

„Aceștia sunt banii pe care îi primește de la UE fiecarea cetățean al României dacă sădește o livadă, construiește o pensiune”, susține Dorin Chirtoacă.

Conferința de presă s-a întrerupt întrucât au fost întâmpinate defecțiuni tehnice.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie 2020. În cursă s-au înscris 8 candidați: Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon (independent), Violeta Ivanov (Șor), Maia Sandu (PAS), Octavian Țîcu (PUN) și Dorin Chirtoacă (Blocul politic UNIREA).


Pub