Un alt medic a decedat de Covid-19. Mesajul fostei ministre a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

Fosta ministră a Sănătății, Ala Nimerenco, declară că şefa de secţie la AMT Centru, Veronica Grosu, a fost răpusă de Covid-19. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook.

Foto: UNIMEDIA

Mai mult, fosta ministră anunță că numărul personalului medical decedat la datorie nici pe departe nu e cel pe care îl anunţă autorităţile.

„Colegii noştri pleacă spe ceruri zi de zi, iar autorităţile raportează puţin peste 30 deja de luni de zile. Lanţul se strânge tot mai tare şi mai tare, înţelegeţi odată aceasta, oameni buni!”, a scris Ala Nemerenco.

„Nu există cuvinte care ar putea reda ce simți când pleacă oamenii nu doar cunoscuți, dar colegii cu care ai muncit alături, prietenii, rudele. Voi, cei de sus, încă nu ați simțit aceasta?! Nu ați înmormântat încă pe nimeni? Veronica nu trebuia să moară. Veronica a luptat atât de mult să trăiască. Sunt multe de spus aici. Drum lin spre cele veșnice, dragă Veronica... Și Dumnezeu să ne ierte pe noi că ai plecat. Atât de devreme. Condoleanțe familiei îndurerate”, a mai scris Nemerenco.


Pub