Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Dodon, despre întâlnirile cu…

VIDEO Dodon, despre întâlnirile cu Plahotniuc: „Sper foarte mult că următoarea întrevedere poate avea loc în unul din penitenciarele din R. Moldova”

În contextul intervențiilor săptămânale ale lui Igor Dodon pe rețelele de socializare, în cadrul unor schimburi de răspunsuri și întrebări, candidatul la președinție pentru un nou mandat a fost întrebat dacă a avut întâlniri, în ultimele luni, cu Vlad Plahotniuc.

„Ultima întrevedere am avut cu dl. Plahotniuc pe data de 7 iunie 2019 și sper foarte mult ca următoarea întrevedere, dacă va avea loc, poate avea loc în unul din penitenciarele R. Moldova”, a răspuns Igor Dodon.

Recent, Ziarul Național a publicat un articol în care prezintă mai multe probe ce ar demonstra că la sfârșitul verii, Igor Dodon, aflat oficial într-un pelerinaj pe muntele Athos, s-a întâlnit cu Vladimir Plahotniuc la hotelulul Pomegranate de pe Halkidiki, deținut de Artiom Ceaika, fiul fostului procuror al Federației Ruse și fratele partenerului de afaceri al lui Alexandru Dodon, fratele șefului statului. La întrevedere ar mai fi participat un înalt oficial rus care însă, nu a putut fi identificat.

Igor Dodon a calificat informațiile respective drept un fals și a spus că va da publicația în judecată.