13:37:10 18.04.2024
Stiri

Un activist al Platformei „DA” ar fi fost BĂTUT de bodyguarzii lui Igor Dodon. „Mi-a spus că oricum va câștiga încă un mandat și atunci o să înfund pușcăria”. Purtătorul de cuvânt al candidatului Dodon: „Este o PROVOCARE ordinară”

Actualitate 10.10.2020 13:28 Vizualizări1375 Autor: Ziarul National


Un activist al Platformei „DA” ar fi fost BĂTUT de bodyguarzii lui Igor Dodon. „Mi-a spus că oricum va câștiga încă un mandat și atunci o să înfund pușcăria”. Purtătorul de cuvânt al candidatului Dodon: „Este o PROVOCARE ordinară” Facebook

Un bătrân din satul Caplani, raionul Ștefan Vodă, ar fi fost bătut de bodyguarzii lui Igor Dodon, după ce a încercat să participe la o întrevedere electorală a acestuia, susține vicepreședintele Platformei „DA”, Alexandru Slusari. De partea cealaltă, purtătoarea de cuvânt a candidatului Igor Dodon respinge acuzațiile, precizând că ar fi vorba de „un fals și o provocare ordinară”.

„Așa vorbesc bodygarzii lui Dodon, plătiți din banii noștrii, cu oamenii incomozi. Pumnul este cel mai puternic argument electoral al fostului președinte. Toată vina acestui pensionar și activist al Platformei „DA” constă în faptul că a vrut să asiste la întâlnirea cu Igor Nicolaevici și să-l întrebe de unde găsește dânsul atâtea kulioace și dacă banii de acolo nu sunt sustrași din buzunarele poporului, care după 4 ani de mandatul lui Dodon a devenit și mai sărac. Doar pentru încercarea de a participa la întrunirea cu mister kulioc, bătrânul a fost bătut și umilit. Cel mai probabil domnul va fi internat. Eu sper că poporul acum a înțeles foarte bine programul electoral al lui Dodon pentru următorii 4 ani”, a scris Alexandru Slusari pe Facebook.

Contactat de Deschide.MD, bătrânul a confirmat incidentul. „Am încercat să asist la întrevedere cu Dodon pentru a-i adresa câteva întrebări, însă paza lui m-a înlăturat, m-a dat într-o parte și m-a bătut. M-a intimidat și mi-a spus că Dodon oricum va câștiga încă un mandat și atunci o să înfund pușcăria. Acum mă simt foarte rău, cred că o să trebuiască să fiu internat în spital”, a precizat bătrânul.

De partea cealaltă, staff-ul candidatului Igor Dodon susține că e vorba de un fals ordinar din partea concurenților. „Regretam că unii oponenți politici, în lipsa de soluții pentru cetățeni, inventează și repartizează diverse falsuri. Informația despre pretinsa agresare a unui cetățean de către un ofițer SPPS nu corespunde adevărului. Este o provocare ordinară. Până acum, Igor Dodon a avut circa 60 de întrevederi în țară, la care au participat mii de oameni. Fiecare a avut posibilitate să adreseze orice întrebare, la care a primit răspuns. Condamnăm orice tip de provocare și indemnăm toți concurenții electorali la corectitudine”, a precizat Ludmila Muntean, purtătorul de cuvânt al candidatului Igor Dodon.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md