20:06:12 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Incident la Ștefan Vodă, cu implicarea președintelui PSRM al raionului. Acesta și-a ieșit din fire, a țipat, a ÎNJURAT și a încercat să ALUNGE agitatorii PAS, inclusiv pe deputatul Litvinenco: „De parcă e MOȘIA lui”

Actualitate 10.10.2020 15:02 Vizualizări3470 Autor: Ziarul National
VIDEO // Incident la Ștefan Vodă, cu implicarea președintelui PSRM al raionului. Acesta și-a ieșit din fire, a țipat, a ÎNJURAT și a încercat să ALUNGE agitatorii PAS, inclusiv pe deputatul Litvinenco: „De parcă e MOȘIA lui” Captură


Președintele raionului Ștefan Vodă, Vasile Maxim, și-a ieșit din fire astăzi-dimineață, când a văzut că agitatorii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), printre care și deputatul Sergiu Litvinenco, încearcă să instaleze un cort la intrarea pe stadionul din localitate, unde avea loc un târg de toamnă.

Acesta s-a repezit spre Litvineco și i-a cerut să plece imediat de acolo, în condițiile în care deputatul i-a prezentat o declarație prealabilă din partea Primăriei Ștefan Vodă, care a permis formațiunii să instaleze un cort și să facă agitație electorală în favoarea Maiei Sandu.

„Vedeți aici ce comportament manifestă președintele socialist al raionului Ștefan Vodă! Ce limbaj și ce abordare – „(...) uai baăieți, ce şedeţi acolo, scoteți-i de aici... (...)”! Omul chiar crede că totul îi proprietatea lui privată, propria lui moșie”, a comentat Litvinenco.

De asemenea, Litvinenco a prezentat și declarația prealabilă cu permisiunea de a instala cortul la intrarea pe stadionul din Ștefan Vodă.

„Președintele socialist al raionului a încercat să obstrucționeze această întrunire, a țipat, a aruncat cu cuvinte urâte, de parcă este moșia lui și nu proprietate publică. Noi am chemat poliția, am prezentat notificarea prealabilă conform legii”, a precizat deputatul.

După ce a văzut că cei de la PAS au documentele în ordine, socialistul a recurs la o altă provocare. Acesta a îndemnat agitatorii socialiști să-și instaleze cortul lângă cel al PAS, deși nu aveau o autorizație în acest sens.

„Am chemat 112 și vrem să vedem dacă instituțiile statului vor aplica legea. Vorbim de o încercare de intimidare din partea președintelui socialist”, a conchis Sergiu Litvinenco.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md