Un pensionar din Ștefan Vodă a fost bătut de paza lui Dodon, spune deputatul Platformei DA Slusari

by D M
Distribuiti mai departe...

Un pensionar din satul Caplani, raionul Ștefan Vodă a fost lovit de paza candidatului la prezidențiale Igor Dodon, asta a anunțat pe pagina sa de Facebook deputatul Platformei DA Alexandru Slusari, precizând că vârstnicul este un activist al formațiunii. Potrivit alesului poporului, cel mai probabil, bărbatul va fi internat în spital. 

„Așa vorbesc bodyguarzii lui Dodon, plătiți din banii noștrii, cu oamenii incomozi! Pumnul este cel mai puternic argument electoral al fostului președinte. Toată vina acestui pensionar și activist constă în faptul că dumnealui a vrut să asiste la întâlnirea cu Igor Nicolaevici și să-l întrebe de unde găsește dânsul atâtea „culioace” și dacă banii de acolo nu sunt sustrași din buzunarele poporului, care după patru ani de mandatul lui Dodon a devenit și mai sărac. Doar pentru încercarea de a participa la întrunirea cu „mister culioc”, bătrânul a fost bătut și umilit. Cel mai probabil, azi domnul va fi internat. Eu sper că poporul acum a înțeles foarte bine programul electoral al lui Dodon pentru următorii patru ani”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

Purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, Ludmila Muntean a scris pe Facebook că “Informația despre pretinsa agresare a unui cetățean de către un ofițer SPPS nu corespunde adevărului. Este o provocare ordinară.” Ea mai scrie că oamenii care au venit la întâlnirile cu Dodon au avut “posibilitatea să adreseze orice întrebare, la care a primit răspuns.”


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.