Analist politic: „Dacă Dodon va câștiga alegerile, va crea un culoar de întoarcere al lui Plahotniuc”

by D M
Distribuiti mai departe...

Președintele în exercițiu, Igor Dodon ar putea crea un culoar de al întoarce în țară pe fostul lider al Partidului Democrat  Vladimir Plahotniuc. Asta în cazul în care șeful statului ar urma să câștige alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Declarațiile aparțin analistului politic Anatol Țăranu, care mai spune că fostul lider PDM ar mai deține dovezi împotriva lui Dodon. 

„Dacă Dodon va câștiga alegerile, va crea un culoar de întoarcere al lui Plahotniuc sau cel puțin va scădea brusc din elanul organelor de anchetă, ceea ce e foarte important pentru domnul Plahotniuc. Pentru Dodon este important ca să scadă din intensitate criticile care i se aduceau. Plahotniuc, acest lucru îl cunosc toți, este deținătorul unor materiale explozive. Dacă mai apare ceva de genul „Kuliok” ar putea să pericliteze campania lui Dodon”, afirmă Anatol Țăranu, în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8. 

comunicare și PR, Aurelia Peru.

„Probabil că ceva se pune la cale. Diacov ne anunța că dupa alegeri ar putea să se refigurele o altă majoritate parlamentară”,susține Aurelia Peru.

Anatol Țăranu mai este de părere că presupusa întâlnire dintre Dodon și Plahotniuc ar fi avut loc pentru ca președintele în exercițiu să câștige al doilea mandat de șef al statului. 

„Ceea ce ar fi făcut Dodon, mă refer la întâlnirea cu Plahotniuc pe care acuma cu atâta ardoare o discutăm, este nimic altceva decât o tactică judicioasă pe care o aplică Dodon pentru a-și garanta acel adaos în turul doi care poate să-i aducă victoria”, a mai adăugat Țăranu.

Reamintim că, în cele câteva zile cât s-a aflat pe muntele Athos în vara lui 2020, Igor Dodon s-ar fi văzut cu fostul lider al PDM Vladimir Plahotniuc. Cel puțin, asta scrie ziarulnational.md. Informația este, însă, negată de Igor Dodon, care spune că ultima dată a discutat față-n față cu Vladimir Plahotniuc pe 7 iunie 2019, scrie Agora.md.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.