fbpx

horoscop | Racii își întâlnesc sufletul pereche, iar Vărsătorii obțin oferte profesionale tentante. Care este prognoza astrelor pentru tine?

Zodiile vor trece prin mai multe zile tensionate săptămâna viitoare. Spiritele, însă se vor calma spre weekend, unii fiind tentați de noi colaborări, iar alții bucuroși de venituri și noi cunoștințe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Nu ești dispus să te dai la o parte din fața situațiilor dificile, vei dori să negociezi. Compromisul pare dintr-odată o soluție foarte bună, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Zilele de weekend le vei rezerva pentru proiectele personale.

Taur

Propriul confort nu a fost niciodată o prioritate pentru tine. Manifestarea destul de vocală a sentimentelor celor din jur nu îți place, deoarece te face să te simți inconfortabil. Zilele care urmează sunt potrivite pentru activități profesionale.

Gemeni

Într-o situație socială tensionată, îți expui punctul de vedere, independent de ce presupun cei din jur. Cu toate acestea, unii te-ar putea considera arogant sau lipsit de bun simț.

Rac

Relația de dragoste nu merge bine. Se prevăd scandaluri, contrarieri sau chiar și supărări puternice. Totuși, persoanele care sunt singure au șanse să își întâlnească perechea, iar succesele profesionale îi așteaptă pe toți nativii zodiei.

Leu

Programează-ți fiecare activitate. Începutul săptămânii este important pentru tine. Vor avea loc întâmplări care te ajută să-ți definești obiectivele și să devii remarcat în orice context social.

Fecioară

Intrigile care au loc în jurul tău nu reușesc decât să te determine să fii și mai concentrat pe propriile obiective. În situații conflictuale, încearcă să adopți o atitudine pasivă și să fii mai puțin agresivă. Această tactică îți va fi de folos.

Balanță

Nu te îngrijora de faptul că viața ta stagnează într-un punct în care nu te simți împlinit! Manifestarea vocală a sentimentelor celor din jur nu îți place, deoarece te face să te simți inconfortabil din mai multe puncte de vedere.

Scorpion

Ambiția și dorința de succes sunt mai puternice în această săptămână decât nevoia de armonie emoțională sau cea de liniște în sânul familiei. Drumul nu este ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel energetic.

Săgetător

Conexiunile interpersonale sunt foarte importante în viața ta. Te Iași condus de intuiție în tot ceea ce faci. Deși simți armonie, îți lipsește satisfacția emoțională și ai niște conflicte personale.

Capricorn

Ai parte de bani, însă cheltui o groază de nervi până îi obții. Unele plăți ar putea întârzia, negocierile ți se vor părea prea lungi, iar partenerii vor cere răgaz pentru a analiza o eventuală colaborare.

Vărsător

Ai parte de experiențe traumatizante la locul de muncă. Persoanele din jurul tău încearcă să își impună mereu punctul de vedere, iar asta te irită. Cu toate astea, cariera devine prioritară și apar oportunități la orice pas.

Pești

Perioada următoare este calmă, dar și intensă. La birou vei avea dificultăți în realizarea anumitor sarcini, iar acasă vor exista tensiuni pe care cei dragi vor încerca să le ascundă – fapt care te-ar putea irita.

Articole asemănătoare

Back to top button