image
Sursa foto: captură video

Maia Sandu, către Igor Dodon: „Cetățenii noștri merită un președinte care nu se teme de dezbateri”

Candidata PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, i-a lansat o invitație lui Igor Dodon, la dezbatere în perioada 26 - 30 octombrie.

„În această campanie noi avem un singur oponent – Igor Dodon. În această campanie, toți candidații care vor să schimbe starea de lucruri în Moldova îl au ca oponent pe Igor Dodon. De aceea, îl chem pe candidatul Igor Dodon la o dezbatere publică în perioada 26 – 30 octombrie”, a declarat Maia Sandu.

„Cetățenii noștri merită un Președinte care nu se teme de dezbateri și care nu se ascunde de oameni”, a precizat Maia Sandu”, a adăugat președinta PAS.

Precizăm că anterior Igor Dodon a declarat că nu va participa la dezbaterile televizate.

Invitației la dezbatere pentru Igor Dodon

Maia Sandu i-a lansat o invitației lui Igor Dodon la dezbatere în perioada 26 – 30 octombrie. „În această campanie noi avem un singur oponent – Igor Dodon. În această campanie, toți candidații care vor să schimbe starea de lucruri în Moldova îl au ca oponent pe Igor Dodon. De aceea, îl chem pe candidatul Igor Dodon la o dezbatere publică în perioada 26 – 30 octombrie. Cetățenii noștri merită un Președinte care nu se teme de dezbateri și care nu se ascunde de oameni”, a precizat Maia Sandu. Publicată de Partidul Acțiune și Solidaritate pe Vineri, 9 octombrie 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: