image
Sursa foto: jurnal.md

Intoxicația de la Orhei: Șapte adolescenți rămân internați în spital

Șapte adolescenți, din cei 14 care s-au intoxicat astăzi cu gaze lacrimogene la Liceul „Onisifor Ghibu” din Orhei, rămân internați în spital.

Cei șapte au fost internați în secția de Pediatrie a Spitalului Raional Orhei. Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de purtătorul de cuvânt al instituției, Cristina Onila.

Ceilalți adolescenți au fost externați, dar în continuare vor fi sub supravegherea medicului de familie.

Amintim că astăzi în jurul orei 11:32, prin intermediul Serviciul Naţional Unic de Urgenţă 112, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Orhei, au înregistrat apelul telefonic de la angajata Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” din municipiul Orhei, care a comunicat că persoane neidentificate au pulverizat cu spray lacrimogen pe holul instituției, iar drept consecință mai mulți elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului polițiștii au stabilit că, astăzi, câțiva elevi, aflați în pauză pe holul scărilor dintre etajele unei aripe a blocului central de învățământ, ar fi simțit dificultăți de respirație și disconfort în regiunea gâtului, 14 elevi fiind transportați la spitalul raional.

Noutăţile partenerilor

comentarii: