Viol la Hîncești. Un taximetrist ar fi agresat sexual o minoră, după ce au servit în doi alcool, pe malul unui iaz

O minoră de 17 ani din Hîncești ar fi fost violată de un bărbat, care lucrează la o companie de taxi. Totul s-ar fi întâmplat la începutul lunii, pe 4 octombrie, la un iaz dintr-o localitate.

Foto: sputnik.md

Ofițera de presă IP Hîncești ne-a declarat că poliția a fost solicitată în noapte de 4 octombrie în jurul orei 22:18, de către o rudă a fetei, un bărbat de 48 de ani. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului unde au stabilit că fata a sunat bănuitul pentru a o duce în municipiu Hîncești, unde trebuia să se întâlnească cu mama sa.

Fata a urcat în mașină dintr-o localitate din raionul Hincesti, apoi au mers la un iaz, unde au început a servi alcool. Ulterior, bănuitul prin constrăngere fizică și psihică ar fi impus minora să întrețină actul sexual. După aceasta, victima a fost adusă la o stație de alimentare, unde a fost preluată de către o rudă.

Bărbatul, în vârstă de 24 ani, din raionul Hîncești a fost reținut conform art. 166 Cod de Procedură Penală al RM. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza 171 alin.2 lit.(b) Cod Penal al RM.

La moment, de către membrii grupei operative și de urmărire penală se întreprind acțiuni întru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului dat.


Pub