India: O femeie a murit după ce și-a prins părul la roata unei mașinuțe de karting

O femeie de 21 de ani din India a murit după ce a suferit un accident în timp ce se plimba cu un kart, a anunțat poliția orașului Meerpet din statul Telangana, potrivit CNN, citat de digi24.ro.

Foto: digi24.ro

Accidentul s-a petrecut miercuri seară, în sudul Indiei, în timp ce victima se afla alături de familia ei, a declarat Mahender Reddy, inspector de poliție în Meerpet. Reedy a spus că femeia și-a pierdut casca în timp ce aceasta se afla în kart, iar părul i s-a prins de axul autovehicului, componentă care asigură legătura între roți și motorul amplasat în spatele scaunului. Tânara s-a lovit cu capul de kart, suferind o rană grav, a adăugat Reedy.

Victima a fost transportată la un spital din apropiere, apoi mutată joi la un centru privat, unde a murit din cauza rănilor suferite.

Conducerea pistei de karting a fost arestată, fiind acuzată de neglijență. Totodată, pista de karting a fost închisă, întrucât avea autorizația de funcționare expirată.

Acesta nu este primul accident de acest tip petrecut în India. În 2018, o femeie de 28 de ani din statul Haryana a murit după ce părul i s-a prins la roată.


Pub