Cei 14 elevi au fost intoxicați, cel mai probabil, cu spray lacrimogen. În prezent, are loc identificarea persoanei are ar fi comis fapta

radioorhei

Substanța pulverizată azi la liceul „Onisifor Ghibu” din Orhei, care a provocat internarea a 14 elevi la Spitalul Raional, este cel mai probabil spray lacrimogen.

Potrivit Elenei Băetrău, ofițera de presă la IP Orhei, acest fapt a fost constatat în prealabil, iar la fața locului continuă investigațiile în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor cazului, dar și identificării persoanei care ar fi comis această faptă. Elena Băetrău a declarat că la moment este prematur să se expună asupra pedepsei pe care o riscă făptașul sau părinții acestuia, scrie radioorhei.info.

14 elevi din cadrul liceului „Onisifor Ghibu” din Orhei au ajuns cu intoxicații la spital în amiaza zilei de azi, după ce s-au simțit rău din motiv că scara clădirii a fost pulverizată cu o substanță. Potrivit purtătoarei de cuvânt a SR Orhei, Cristina Onilă, copiii au vârstele cuprinse între 13 și 17 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente