Breaking News

image
Sursa foto: facebook.com/www.carabinier.gov.md

Bătaie în plină stradă în centrul capitalei; Un tânăr a ajuns la spital, iar alții trei la poliție // VIDEO

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în centrul capitalei și și-au împărțit pumni în plin trafic. Unul dintre tineri a fost transportat la spital, după ce a primit o livitură puternică la cap, iar alții trei au ajuns la Inspectoratul de Poliție.

Totul a avut loc în această dimineață la intersecția străzilor Bucureși și Pușkin din centrul capitalei.

Cei patru tineri cu vârstele cuprinse între 17, 23 și 26 de ani. s-au luat la bătaie, iar carabinierii care supravegheau zona au intervenit pentru a ameliora conflictul.

Agresorii nu s-au conformat cerințelor legale, fiind solicitat ajutor prin intermediul serviciului 112. La fața locului au sosit două echipaje de carabinieri și o ambulanță.

Unul dintre tineri s-a ales cu plagă în regiunea capului și a fost transportat la Spitalul de Urgență pentru îngrijiri medicale, de unde ulterior a și fugit.

Ceilalți trei agresori au fost conduși la IP Centru pentru identificare și documentare. Totodată, în cadrul audierilor, unul dintre indivizi a predat benevol un pachețel cu o substanță gălbuie de proveniență necunoscută care a fost ridicată și transmisă pentru expertiză.

Alte circumstanțe se stabilesc.

facebook.com/www.carabinier.gov.mdfacebook.com/www.carabinier.gov.md

facebook.com/www.carabinier.gov.mdfacebook.com/www.carabinier.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: