image
Sursa foto: Profimedia Images

Trump refuză să participe la dezbatere online cu Biden: „Să stai în spatele unui computer, ridicol!”

Donald Trump a anunțat că nu va participa la o dezbatere „virtuală”, la scurt timp după anunțul comisiei pentru dezbateri.

Comisia pentru dezbateri prezidențiale a decis joi ca a doua dezbatere prezidențială dintre Donald Trump și Joe Biden să fie organizată online, pentru a proteja sănătatea participanților, după ce președintele SUA a fost diagnosticat cu COVID-19.

„Nu voi face o dezbatere virtuală”, a declarat Trump pentru Fox Business. „Comisia încearcă să îl protejeze pe candidatul demorcat”, a mai adăugat președintele american.

„Nu am de gând să-mi pierd timpul. Să stai în spatele unui computer, ridicol! Ești întrerupt... Nu voi participa la o dezbatere online”, a spus șeful de la Casa Albă

„Pentru a proteja sănătatea și siguranța tuturor participanților la cea de-a doua dezbatere prezidențială, evenimentul va lua forma unei întâlniri la care candidații vor participa din locații separate”, se arată într-un comunicat al comisiei.

Participanții la dezbatere, candidatul democrat, publicul și moderatorul, Steve Scully, producător și editor politic la televiziunea C-SPAN, ar fi urmat să fie prezenți în Miami, Florida, așa cum era planificat, iar președintele Donald Trump, infectat cu coronavirus, să participe de la Casa Albă. Dezbaterea este programată pentru 15 octombrie.

Anterior, candidatul democrat pentru președinția SUA, Joe Biden, a afirmat că, dacă Donald Trump este în continuare pozitiv la COVID-19, pentru următoarea lor dezbatere televizată din 15 octombrie, aceasta nu ar trebui ogranizată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: