(video) Un bărbat ar fi furat 21 de mii lei dintr-o stație Peco. Momentul, surprins de camerele de supraveghere

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, locuitor din Chișinău a fost reținut după ce ar fi furat peste 21 de mii lei dintr-o stație Peco, situată pe șoseaua Balcani din capitală. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din incinta stației de alimentare.

Totul s-ar fi întâmplat pe data de 15 septembrie. Bărbatul ar fi intrat în incinta stației, în lipsa operatorului, de unde a și sustras suma de 21 700 lei.

Oamenii legii au fost alertați de către victimă, care le-a spus polițiștilor că a lipsit pentru scurt timp iar ulterior a depistat lipsa sumei de bani.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul pătrunderii în Peco.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse de către forțele de ordine individul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. Bănuitul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Acesta este cercetat penal pentru furt, care conform legislație în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.


Pub