StarNet te invită la primul concert „Live for Life. Elias Tadeus & Friends”

700×300 2

StarNet susține cauzele nobile și îi invită pe toți cei care vor să guste din muzica de calitate la primul concert al proiectului „Live for Life – susținem inimi filarmonice”.

Sâmbătă, 10 octombrie, la ora 19.00, alături de renumitul compozitorul Elias Tadeus, vei avea posibilitatea să faci parte dintr-un proiect grandios în scopul susținerii artiștilor de la Filarmonica Națională „Serghei Luchevici”.

Buna dispoziție și starea de bine sunt garantate!

Evenimentul se va da într-o locație modernă și atractivă – Digital Park. Savurând din muzica bună, vei trăi o experiență de neuitat alături de Elias și prietenii săi: The Missioners, Brio Sonores, Ana Cernicova, Fleur Project, Ruxanda Rata, Corina Cuniuc, Andreea Reef, Felicia Dunaf, Catalin Advahov, Orchestra Națională de Cameră.

Dornici de a fi alături de artiștii Filarmonicii Naționale în aceste momente dificile, te așteptăm sâmbătă împreună cu familia și prietenii ca să te delectezi din acest spectacol inedit. Biletele pentru concertul din data de 10 octombrie pot fi procurate pe iticket.md.

Muzica poate influența emoțiile

Elias Tadeus este unul dintre cei mai talentați profesioniști în domeniu muzicii. Artistul este autorul a peste 29 de albume muzicale, a creat 200 de piese și a făcut coloane sonore pentru multiple filme. A colaborat cu cei mai renumiți artiști, case de producții și companii de advertising. Elias Tadeus spune că muzica poate influența emoțiile fiecăruia dintre noi și poate oferi mesaje lăuntrice frumoase.

Live for Life este un proiect care încurajează arta autohtonă și susține inițiativele caritabile, iar scopul frumos al acestei ediții Live for Life este susținerea Inimilor filarmonice.

Împreună cu StarNet s-au alăturat la această misiune caritabilă, organizatorii căreia sunt cei de la Media Show Group, și companiile DAAC Hermes și ATIC, parteneri de încredere a mai multor evenimente caritabile și proiecte culturale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente