fbpx

foto | Meghan Trainor va deveni mămică! Când va veni pe lume primul copilaș al artistei?

Cântăreața Meghan Trainor și soțul ei, actorul Daryl Sabara, vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi au făcut marele anunț în cadrul emisiunii Today with Hoda and Jenna.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La scurt timp după asta, artista a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram o fotografie în care apare și o ecografie cu bebelușul.

„Toți știți de cât timp îmi doream asta!!! Eu și Daryl suntem mai mult decât fericiți și entuziasmați să cunoaștem acest drăguț copilaș la începutul anului viitor…”, a scris Meghan Trainor în descrierea fotografiei, care a strâns aproape un milion de likeuri.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

You all know how long I’ve wanted this!!!!😭🥰 @darylsabara and I are so beyond happy and excited to meet this little cutie early next year! WE’RE PREGNANTTTTT!!! 🎁😍🥳

Публикация от Meghan Trainor (@meghan_trainor)

Și soțul cântăreței, actorul în vârstă de 28 de ani cunoscut pentru rolul din seria Spy Kids, a postat aceeași fotografie, scriind: „Te iubesc, Meghan, și abia aștept să îmi întemeiez o familie cu tine”.

Meghan Trainor și Daryl Sabara s-au căsătorit în decembrie 2018, iar artista declara în 2019 că își dorește foarte mult un copil, imediat după ce termină turneul pe care îl efectua în acea perioadă.

„Am foarte multe lucruri de rezolvat în acest moment. Mai întâi turneul și apoi vom încerca să facem un copil, adică, imediat, chiar din ultima zi a turneului”, declara Trainor pe covorul roșu la Premiile Grammy 2019.

Articole asemănătoare

Back to top button