/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Nunta organizată de premierul Ion Chicu pentru fiul său a fost păzită de către ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat

08 octombrie 2020, ora 21:56

Nunta organizată de premierul Ion Chicu pentru fiul său ar fi fost păzită de către ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat. Instituția afirmă că protecția familiei prim-ministrului a fost necesară pentru a preveni orice amenințare pentru viața lor, potrivit jurnal.md.

Asigurarea securității nu a generat cheltuieli suplimentare de la buget, precizează conducerea Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

În același timp, Serviciul de Protecție și Pază de Stat a refuzat să precizeze câți ofițeri au supravegheat faimoasa nuntă organizată de Chicu, pentru că ar fi o informație secretă. În același răspuns, instituția scrie că responsabili de protecția evenimentului au fost paznicii localului, iar agenții de stat au verificat doar căile de acces.

SPPS afirmă că protecția de care au avut parte membrii familiei prim-ministrului Chicu la evenimentul privat este admisă de lege, iar acțiunile nu au generat cheltuieli suplimentare de la buget.

Amintim că, acum mai bine de o lună, nunta fiului mai mare al premierului Ion Chicu a scandalizat opinia publică. Ulterior, prim-ministrul Ion Chicu a declarat că nu a fost o nuntă, ci o „masă de sărbătoare”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram