image
Sursa foto: Jurnal.md

Reacția PG: „Ofițerul a fost răpit din curtea casei sale; A fost inițiată o cauză penală”

Procuratura raionului Florești a inițiat astăzi o cauză penală pe faptul răpirii unei persoane și uzurpare de calități oficiale de către angajaţii structurilor de forţă ale autoproclamatei „rmn”, se arată într-un comunicat emis de serviciul de presă al Procuraturii Generale.

Aceeași sursă precizează că răpirea a avut loc în această dimineață. Ofițerul din cadrul Inspectoratului de Poliție Florești a fost răpit din curtea casei, situată în orașul Camenca, regiunea transnistreană.

Potrivit soției acestuia, polițistul a fost sechestrat de câteva persoane care aveau cagule pe cap, cu haine care aveau inscripția „MGB”, a așa-numitului minister al securității de la Tiraspol, după care a fost urcat într-un automobil și dus într-o direcție necunoscută.

PG mai informează că în prezent sunt efectuate acţiuni de urmărire penală în scopul stabilirii complete şi obiective a circumstanţelor cazului cercetat şi tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate. Pentru aceste acțiuni legislația Republicii Moldova prevede închisoare de până la 10 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: