image
Sursa foto: Getty Images

Când va pleca Marcelo de la Real Madrid! Brazilianul a ajuns la o înțelegere cu Florentino Perez

Marcelo (32 de ani) va pleca de la Real Madrid, formație pentru care evoluează din 2007. Dar nu acum, ci în vara anului 2021.

Fundașul a ajuns la o înțelegere cu președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, pentru a părăsi echipa la anul, când Marcelo va inrta în ultimul an de contract cu echipa de pe ”Santiago Bernabeu”, alături de care a câștigat patru Ligi ale Campionilor, scrie diariogol.com.

Brazilianul a fost trecut pe banca de rezerve de Zinedine Zidane și vrea să își găsească o echipă unde poate prinde mai multe minute. În sezonul trecut, sud-americanul a fost înlocuit în primul ”11” cu francezul Ferland Mendy, care a prins 32 de meciuri în sezonul precedent.

Cele două mari rivale din Italia l-ar fi dorit pe Marcelo în această toamnă, dar nu i-au putut oferi salariul pe care acesta l-a cerut: 8 milioane de euro pe sezon.

Spre deosebire de alte ţinte, Marcelo era dispus să discute cu fiecare dintre cele două grupări, mai ales că la Juventus prietenul său Ronaldo "trage" de el încă de anul trecut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: