image
Sursa foto: Getty Images

Solskjaer are zilele numărate pe Old Trafford: Un super antrenor e în pole position să o preia pe Manchester

Conducerea lui Manchester United nu se opreşte din a face schimbări masive la club. Dacă în ultima zi de mercato au reuşit transferurile lui Cavani, Telles, Pellistri şi Amad Traore, şefii „diavolilor” vor să îl dea afară pe managerul Ole Gunnar Solskjaer.

Potrivit presei britanice, Manchester United a început discuţiile cu argentinianul Maurcio Pochettino (48 de ani), dar Solskjaer mai are o şansă să rămână în funcţie. Norvegianul este susţinut de Ed Woodward, vicepreşedintele lui Man United, cel care nu pare dornic să renunţe la Ole, cel puţin nu acum, în pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale.

Picătura care a umplut paharul pentru familia Glazer a fost eşecul usturător suferit în faţa lui Tottenham, scor 1-6, chiar pe Old Trafford. Umilinţa a fost şi mai mare pentru americani. Pe banca lui Spurs a stat Jose Mourinho, cel pe care l-au dat afară în urmă cu doi ani.

Pochettino este liber de contract după despărţirea de Tottenham, astfel că „diavolii” nu ar trebui să dea niciun ban pentru a îl numi în funcţie. Argentinianul nu mai antrenează din noiembrie 2019, atunci când a fost concediat de Tottenham. Cu Spurs, Pochettino a ajuns până în finala Ligii Campionilor, sezonul 2018-2019, pierdută însă în faţa lui Liverpool, scor 0-2.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: