image
Sursa foto: Getty Images

Juventus se pregăteşte pentru noua eră, fără Cristiano Ronaldo: Planul lui Andrea Pirlo

Juventus s-a despărţit în această vară de mai mulţi jucători trecuţi de 30 de ani şi a transferat fotbalişti tineri, iar aceasta pare să fie noua strategie a clubului.

Jurnaliştii de la AS scriu că "Juventus se pregăteşte pentru era post Cristiano Ronaldo" şi fac o analiză a mişscărilor făcute de bianconeri pe piaţa transferurilor.

Pjanic (30 de ani), Matuidi (33 de ani), Douglas Costa (30 de ani) şi Higuain (32 de ani) sunt fotbalişti experimentaţi, de care campioana Italiei a preferat să se despartă în această vară.

În lotul lui Pirlo mai sunt doar câţiva fotbalişti trecuţi de 30 de ani, subliniază sursa citată, printre ei regăsindu-se legendarul Buffon (42 de ani), Bonucci (33 de ani), Chiellini (36 de ani), Cuadrado (32 de ani), Khedira (33 de ani) şi Cristiano Ronaldo (35 de ani).

Starul portughez de 35 de ani încă este un jucător-cheie pentru Juventus, dar clubul ştie că situaţia se va schimba în scurt timp. Ronaldo mai are contract cu bianconerii încă doi ani, iar clubul pregăteşte o perioadă de tranziţie, în care lotul va fi întinerit.

Andrea Pirlo va continua să aducă "sânge proaspăt" la echipă, după ce în această vară au venit Arthur (24 de ani), Chiesa (22 de ani), Kulusevski (20 de ani) sau McKennie (22 de ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: