(video) Candidatul PUN la prezidențiale, Octavian Ţîcu, s-a lansat în campanie electorală. Cu ce slogan și promisiuni vine

Președintele Partidului Unității Naționale s-a lansat în campania electorală pentru prezidențiale în oraşul Ungheni, localitatea unde a copilărit. Octavioan Țîcu, împreună cu membri de partid și susținători, a venit în Scuarul Europei din localitate și și-a prezentat lista de promisiuni cu care vine în fața alegătorilor. „Vin în această campanie electorală ca un președinte care va uni societatea în jurul unui proiect de bunăstare, prosperitate și securitate, oferit tuturor cetățenilor Republicii Moldova, dincolo de speculațiile care s-au făcut până acum", a declarat Ţîcu.

Foto: UNIMEDIA

„Pentru cei de la Ungheni sunt ca o carte deschisă, de la Ungheni am fost timis în Parlament, la Ungheni am participat la prima olimpiadă de istorie şi tot la Ungheni m-am însurat", a explicat candidatul PUN locația aleasă pentru lansarea în campanie.

Octavian Țîcu a menționat că vine cu 5 angajamente în actuala campanie.

„Primul este dizolvarea acestui Parlament care miroase a Plahotniuc, Dodon şi Şor. Al doilea - noi trebuie sa ieșim din această izolare internaţională. Următoarele trei angajemnte se referă la reunificarea infrastructurii cu România terestră, calea ferată, energie digitală şi de comunicare; raportarea la sistemul educaţional românesc și reîntregirea sistemului de securitatea cu cel din România.

A venit timpul să revenim acasă”, a menționat candidatul PUN.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie 2020. În cursă s-au înscris 8 candidați: Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon (independent), Violeta Ivanov (Șor), Maia Sandu (PAS), Octavian Țîcu (PUN) și Dorin Chirtoacă (Blocul Unirea).


Pub