13:10:59 19.04.2024
Stiri

Un tânăr din R. Moldova va deschide LISTA „Pro România” pentru Senat la ALEGERILE parlamentare de pe 6 decembrie

Actualitate 07.10.2020 10:29 Vizualizări1179 Autor: Ziarul National
Un tânăr din R. Moldova va deschide LISTA „Pro România” pentru Senat la ALEGERILE parlamentare de pe 6 decembrie


Fostul secretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, Veaceslav Șaramet, va deschide lista „Pro România”, formațiune condusă de fostul premier al României, Victor Ponta, pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Veaceslav Șaramet, de profesie medic dentist, are o vastă experiență în administrație publică, societate civilă și voluntariat.

„Sunt onorat, la vârsta de 33 de ani, să candidez la funcția de senator în Parlamentul României din partea echipe „Pro România”. Îi mulțumesc pentru încrederea acordată domnului președinte Victor Ponta și mulțumesc pentru susținere domnului senator Adrian Țuțuianu. Acum, basarabenii români din stânga Prutului cât și din toată lumea au pe cine vota la Senat pe 6 decembrie 2020! Locul 1 pe listă înseamnă o responsabilitate enormă și multă muncă. Să ne apucăm de treabă zic!” a scris Șaramet pe Facebook.

Născut la Chișinău, acesta locuiește în București de 14 ani, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, specializarea medicină dentară și a făcut rezidențiatul în Protetică Dentară la Craiova.

Candidatul „Pro România” a ocupat poziția de secretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni timp de aproape doi ani, inițiind și coordonând proiecte pentru românii din întreaga lume, cu precădere pentru cei din comunitățile istorice.

În anul centenar a contribuit la 30 de înfrățiri între județele din România și raioanele din Republica Moldova.

De asemenea, tânărul a pus bazele Asociației Studenților și Elevilor Basarabeni (ASEB) din București, pe care a coordonat-o timp de 6 ani. A participat și a organizat în sistem de voluntariat numeroase proiecte „Erasmus” și „Youth in Action”, pe întregul continent European, iar din anul 2015, este administratorul unei clinici stomatologice, cu o echipă de 14 oameni, dintre care 8 medici specialiști.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md