Coronavirus // Încă un medic a decedat din cauza infecției. Activa la Spitalul de Psihiatrie din Bălți

Irina Odobescu
07/10/2020
SCPB via Facebook

Medicul psihiatru Ivan Dabija a piedut lupta pentru viață din cauza complicațiilor provocate de coronavirusul de tip nou. Ivan Dabija în vârstă de 66 de ani a activat în cadrul Spitalului de Psihiatrie din Bălți.

„Trecerea în neființă a unei persoane este cel mai greu moment din viață. De multe ori este imposibil să scrii mesaje de condoleanțe, pentru că oricât de sincere și frumos ar fi concepute ele, nu vor ajuta cu mare lucru: persoana care a plecat în Ceruri nu se va mai întoarce înapoi. Am aflat cu durere de trecerea în neființă a medicului psihiatru Ivan Dabija, care a activat în cadrul Spitalului de Psihiatrie Bălți și în acest sens, Colectivul IMSP Spitalului de Psihiatrie aducere Sincere condoleanțe familiei îndurerate, colegilor, pacienților și tuturor celor care l-au cunoscut! Îngerii să-i vegheze drumul lin către Împărăția Cerului. Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a drepta Sa pentru totdeauna”, scrie pe pagina de Facebook a Spitalului Clinic de Psihiatrie.

Până la ora actuală 46 de lucrători ai sistemului medical și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de coronavirusul de tip nou de la debutul pandemiei de COVID-19 în Republica Moldova.

Irina Odobescu
07/10/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii