fbpx

Trei zodii care vor fi afectate de Mercur retrograd (13 octombrie – 3 noiembrie)

De pe 13 octombrie și până pe 3 noiembrie Mercur este în retrogad, ceea ce înseamnă că pentru câteva zodii va fi o perioadă haotică, așa că vor fi nevoite să se pregătească și să evite orice stres suplimentar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De la situații neprevăzute, drame, vulnerabilitate și multe momente dificile, sunt câteva dintre aspectele la care ar trebui să acorde atenție următoarele zodii în perioada cât Mercur este în retrograd:

Gemeni

Viața Gemenilor va fi și mai agitată și plină de evenimente neprevăzute, așa că ar trebui să fie extrem de vigilenți. Le va fi destul de dificil să se organizeze așa cum sunt obișnuiți și e bine să se aștepte la faptul că rutina lor va avea de suferit. Este momentul ideal să acorde o atenție mult mai mare asupra sănătății și odihnei, ceea ce înseamnă că ar trebui să muncească mai puțin.

Fecioară

Dorința Fecioarelor de a rămâne și în această perioadă organizate și cu planurile bine stabilite va fi spulberată. Ele vor traversa momente stresante și de suprasolicitare, ceea ce în final va duce la epuizare. Din acest motiv, este posibil să facă și anumite greșeli la locul de muncă, așa că nu ar trebui să ignore ideea unui concediu, în care să se poată bucura de ceea ce le oferă natura.

Scorpion

În ceea ce îi privește pe Scorpioni, se pare că Mercur retrograd le va provoca o reală criză de identitate, așa că va fi extrem de important pentru ei să rămână cu picioarele pe pământ. Ar fi de preferat să nu se lase ghidați de emoțiile intense pe care le au. Este mai bine să analizeze întreaga situație și să extragă lucrurile care pot fi avantajul lor. Nu trebuie să petreacă prea mult timp îngrijorându-se cu privire la modul în care alții îi percep.

Articole asemănătoare

Back to top button