/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Veselie în troleibuz. Trei tineri la bustul gol au fost surprinși cum dansează în troleibuz

missing
07 octombrie 2020, ora 18:56

Dezbrăcați până la jumătate și cu căști de protecție pe cap, trei tineri s-au dat în spectacol, într-un troleibuz din Capitală. Aceștia au fost filmați în timp ce dansau în transportul public, pe muzică dată la maxim.

Din imaginile video, postate pe o rețea de socializare, se vede că afară este noaptea. După ce au intrat în troleibuz, cu căști de protecție pe cap, tinerii au început să se dezbrace, în timp ce dansau goi până la jumătate, aceștia au continuat să se dea în spectacol, fără a ține cont de călătorii din transportul public. Dar, și oamenii s-au făcut că nu observă ceea ce se întâmplă și îi lasă să-și continue dansul.

Contactați de TV8, responsabilii de la Regia Transport Electric nu ne-au răspuns la telefon, pentru a ne spune când și în ce troleibuz s-a afla s-a întâmplat acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram