Doi bărbați s-au luat la bătaie, după ce au băut împreună. Unul dintre ei a decedat până la sosirea medicilor

Un bărbat a decedat după ce a fost omorât în bătaie de „amicul” de pahar. Tragedia a avut loc satul Răscăieți, raionul Ștefan Vodă, la data de 05 octombrie, la ora 23:49. Informația a fost cofirmată de ofițera de presă a IGP, Silvia Vetcu.

Foto: IGP/Silvia Vetcu

Potrivit ofițerei de presă, poliția a fost sesizată de un bărbat de 26 ani ce a solicitat ajutor medical pentru o persoană de 45 ani.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că doi bărbați de 26 și respectiv 45 ani au consumat băuturi alcoolice în curtea casei unei femei de 37 ani din satul Răscăieți, eventual împreună cu proprietara.

În urma unui conflict și a consumului de alcool, tânărul de 26 ani i-a aplicat bărbatului de 45 ani, mai multe lovituri în regiunea capului, ulterior punând-ul în salonul unei mașini care se afla în curtea gospodăriei ca acesta să-și revină.

1 / Sursa:IGP/Silvia Vetcu

Ulterior, agresorul a solicitat ajutorul medicilor pentru a-i acorda asistență medicală victimei.

Venind la fața locului medicii au constatat că în urma traumelor primite, bărbatul de 45 ani decedase până la sosirea medicilor.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.151 al.4 „Leziuni corporale grave soldate cu deces”, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 ore.


Pub