(video) Și-a răpit fosta iubită, a bătut-o și a amenințat-o cu moartea. Agresorul riscă până la 15 ani de pușcărie

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, originar din raionul Criuleni a fost reținut de poliție pentru răpire de persoană și tentativă de omor. Individul se afla în căutare pentru mai multe infracțiuni, fiind condamnat de către instanța de judecata la 9 ani privațiune de libertate, eschivându-se de la executarea pedepsei.

Foto: politiacapitalei.md

În rezultatul măsurilor întreprinse de către polițiști, bănuitul a fost reținut pe data de 27 septembrie a anului curent și condus la Inspectoratul de Poliție Ciocana.

Polițiștii au fost alertați de către victima în vârstă de 30 de ani, care este și fosta concubină a bărbatului, declarând că pe data de 9 iunie, în timp ce se afla pe str. V.Vodă, individul aplicând forța fizică a urcat-o contrar voinței sale în automobilul de model Mercedes și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Victima a fost agresată fizic și amenințată în repetate rânduri cu moartea, însă a reușit să fugă și să alerteze poliția.

Pe marginea acestui caz au fost inițiate doua cauze penale , art. 164 CP „Răpire unei persoane” și art. 27/145 CP „Tentativă de omor care din cauze independente de voinţa făptuitorului, nu şi-a produs efectul” infracțiuni pentru care individul riscă până la 15 ani de închisoare.


Pub