Nume
Parola
Vizualizări: 1659
Reforma administrației locale – un deziderat sau o sperietoare pentru cetățeni?
6 Octombrie 2020 — Guvernul de la Chișinău a creat un grup de lucru privind reforma administrației publice centrale și locale, adevărata miză fiind realizarea unei reforme administrativ-teritoriale. Chiar dacă încă nimeni nu a văzut conceptul unei asemenea inițiative, autorităților locale li s-a solicitat repetat să se expună asupra acesteia. În cadrul acestei ediții a emisiunii „La Înălțime cu CALM” aflăm de la directorul executiv al CALM Viorel Furdui dacă Republica Moldova este pregătită pentru a realiza o reformă a administrației publice centrale și locale în beneficiul cetățenilor, mai ales că urmează alegeri prezidențiale și tot mai des se vorbește despre alegeri parlamentare anticipate, ce condiții trebuie să întrunim pentru ca schimbările să genereze servicii mai bune și mai accesibile pentru oameni și dacă sunt șanse ca această reformă să nu eșueze, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când au mai fost asemenea tentative.
Emisiunea „La Înălțime cu CALM” poate fi ascultată sâmbăta, de la ora 10.00, la Eco FM http://ecofm.md/asculta-live/; duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM http://live.jurnalfm.md:8000/;?type=http&nocache=474594 și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00), la radio Vocea Basarabiei https://voceabasarabiei.md/live-radio.
Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați suntem puternici!

Emisiunea poate fi audiată la următorul link: https://www.calm.md/reforma-administratiei-locale-un-deziderat-sau-o-sperietoare-pentru-cetateni/

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă