11:47:11 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Maia Sandu a anunțat cinci OBIECTIVE pe care și le-a propus pentru funcția de președinte: „Să construim un stat care lucrează pentru oameni, nu unul controlat de o grupare oligarhică sau de alta”

Actualitate 06.10.2020 13:01 Vizualizări1104 Autor: Ziarul National
VIDEO // Maia Sandu a anunțat cinci OBIECTIVE pe care și le-a propus pentru funcția de președinte: „Să construim un stat care lucrează pentru oameni, nu unul controlat de o grupare oligarhică sau de alta”


Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte, Maia Sandu, și-a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, obiectivele pe care și le propune pentru funcția de șef al statului.

Printre acestea se numără crearea locurilor de muncă și dezvoltarea economiei, o justiție adevărată care să pedepsească hoții, iar legea să fie lege pentru toți, creșterea pensiilor minime peste pragul sărăciei absolute (2 000 de lei), dar și promovarea programului național „Satul european” menit să îmbunătățească condițiile din localitățile rurale prin atragerea a circa două miliarde de lei anual în acest scop.

De asemenea, candidatul cu nr.6 în buletinele de vot de la 1 noiembrie își propune să scoată R. Moldova din izolare internațională, să o apropie de UE și să promoveze produsele autohtone pe piețele externe.

Maia Sandu este convinsă că R. Moldova are nevoie de „un alt fel de președinte”, unul „curajos, onest, care ține la oameni și respectă cetățenii”, care „nu se ascunde după garduri de doi metri sau după ofițerii de pază”.

„Un președinte onest va numi în funcție un prim-ministru onest, un președinte onest va numi în funcțiile de judecători oameni onești, un președinte onest va susține doar oameni onești în toate instituțiile statului, așa încât să putem să facem schimbări profunde în statul nostru și să construim un stat care lucrează pentru oameni, care își îndeplinește toate obligațiile față de oameni, nu unul controlat de o grupare oligarhică sau alta”, a spus Maia Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md