11:27:46 18.04.2024
Stiri

VIDEO // Octavian Țîcu, după ÎNREGISTRAREA în cursa prezidențială: „Dincolo de speculațiile care s-au făcut până acum, ideea de REÎNTREGIRE este unicul proiect viabil pentru un viitor demn al cetățenilor R. Moldova”

Actualitate 06.10.2020 14:35 Vizualizări1086 Autor: Ziarul National
VIDEO // Octavian Țîcu, după ÎNREGISTRAREA în cursa prezidențială: „Dincolo de speculațiile care s-au făcut până acum, ideea de REÎNTREGIRE este unicul proiect viabil pentru un viitor demn al cetățenilor R. Moldova” Captură


Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de președinte, Octavian Țîcu, este convins că doar prin reunirea R. Moldova cu România cetățenii din Basarabia pot avea un viitor demn, în pofida oricăror speculații. Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul unei conferințe de presă cu ocazia înregistrării sale în cursa electorală prezidențială.

Potrivit lui Țîcu, pentru formațiunea sa reprezintă o victorie faptul că a reușit să apere la Comisia Electorală Centrală (CEC) cele 20 000 de semnături în favoarea candidaturii sale.

„Împreună am obținut trei mari victorii. În primul rând, datorită cetățenilor R. Moldova au fost colectate 20 000 de semnături, care ne-au oferit posibilitatea să participăm la aceste alegeri. Peste 20 000 de cetățeni ai R. Moldova ne-au oferit posibilitatea nouă și altor sute de mii să-și exprime votul pentru un candidat al PUN. A doua mare victorie e faptul că noi ne-am apărat cu fermitate aceste semnături la CEC. În al treilea rând, am obținut o victorie pentru mișcarea unionistă, deoarece prin participarea la alegeri vom oferi unioniștilor și cetățenilor R. Moldova, indiferent de limba pe care o vorbesc și originea lor, să ne susțină și să voteze o alternativă anti-sistem, care e capabilă să înfrunte acest regim instituit în R. Moldova de aproape 30 de ani”, a precizat liderul PUN.

Octavian Țîcu a mai adăugat că l-a impresionat reacția oamenilor, care s-au revoltat de posibilitatea și probabilitatea de a nu fi înregistrat în cursa electorală.

„Asta ne oferă convingerea că avem posibilitatea de a câștiga aceste alegeri și trebuie să facem tot posibilul pentru asta. Vin în această campanie ca un președinte care va uni societatea în jurul unui proiect de bunăstare, securitate și prosperitate, oferit tuturor cetățenilor R. Moldova. Dincolo de speculațiile care s-au făcut până acum, ideea de reîntregire este unicul proiect viabil pentru un viitor demn al cetățenilor R. Moldova. Fiți încrezători în victoria noastră, deoarece o să vă prezentăm cu demnitate. Vom veni în această campanie pentru a vă convinge că suntem unica și cea mai bună alternativă pentru viitorul R. Moldova”, a punctat Tîcu.

Candidatul a făcut apel la susținătorii și simpatizanții săi să contribuie financiar pentru a învinge în aceste alegeri. Totodată, Octavian Țîcu a subliniat că se va lansa, oficial, mâine în campania electorală. Evenimentul va avea loc în Scuarul Europei din centrul municipiului Ungheni.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md