23:57:00 24.04.2024
Stiri

Bugetarii din Vulcănești ar fi fost OBLIGAȚI să-și ia angajament în scris că vor participa la întâlnirea cu „candidatul poporului” la funcția de președinte, Igor Dodon: „Este inadmisibil să scoți oamenii în parc sub semnătură”

Actualitate 06.10.2020 16:59 Vizualizări2994 Autor: Ziarul National
Bugetarii din Vulcănești ar fi fost OBLIGAȚI să-și ia angajament în scris că vor participa la întâlnirea cu „candidatul poporului” la funcția de președinte, Igor Dodon: „Este inadmisibil să scoți oamenii în parc sub semnătură” Facebook/Igor Dodon


Candidatul la funcția de președinte, Igor Dodon, este acuzat că, prin intermediul susținătorilor săi din Vulcănești, ar fi obligat angajații din sfera bugetară, din întreprinderi și organizații subordonate administrației raionale, din instituțiile descentralizate sau cele care prestează servicii cu privire la instalațiile de gaze naturale să participe, sub semnătură, la întâlnirea electorală de astăzi.

Anunțul a fost făcut de către primarul orașului Vulcănești, Victor Petrioglu, care a fost ales din partea Partidului Nostru.

Potrivit edilului, agitatorii candidatului Igor Dodon i-ar obliga pe oameni să își ia angajament în scris că vor merge la întâlnirea electorală de astăzi. În acest sens, mai mulți locuitori ai orașului s-au arătat revoltați că sunt amenințați și obligați să participe la întâlnirea cu Dodon, cel care a promis inclusiv că se va implica în reparația Casei de Cultură din localitate, dar nu s-a ținut de cuvânt.

„De ieri-seară foarte mulți oameni mă sună și îmi spun că sunt obligați, sub semnătură, să participe la întâlnirea de astăzi. În plină pandemie, aceștia intenționează să organizeze o întrunire electorală amplă pentru candidatul Igor Dodon. Este inadmisibil să scoți oamenii în parc sau acolo unde va avea loc întâlnirea, sub semnătură. Acest lucru este ciudat. Îmi exprim recunoștința pentru curajul de care au dat dovadă oamenii care m-au telefonat”, a declarat Victor Petrioglu într-o intervenție pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md