11:31:24 25.04.2024
Stiri

Se ÎNCHID restaurantele, teatrele și cinematografele în București: Purtarea măștii devine obligatorie în apropierea școlilor

Actualitate 06.10.2020 18:59 Vizualizări1398 Autor: Ziarul National
Se ÎNCHID restaurantele, teatrele și cinematografele în București: Purtarea măștii devine obligatorie în apropierea școlilor


Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis, marți, închiderea restaurantelor din interior, precum și închiderea teatrelor și cinametografelor.

Totodată, purtarea măștii de protecție va fi obligatorie, în apropierea unităților de învățământ, au mai decis autoritățile.

Potrivit deciziei CMSB, localurile vor fi închise în interior, însă restaurantele și cafenelele care funcționează în cadrul hotelurilor și a altor unități de cazare își vor putea desfășura în continuare activitatea doar pentru clienții care sunt cazați acolo. De asemenea, vor fi închise saloanele de evenimente din București, transmite B1 TV.

Aceste restricții vor intra în vigoare începând de miercuri, 7 octombrie, și vor fi menținute până în în momenktul în care rata de incidență a cazurilor de coronavirus din Capitală va ajunge sub 1,5 la mia de locuitori, în 14 zile. Situația va fi actualizată în fiecare săptămână.

În același timp, prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a anunțat înmulțirea acțiunilor de control în piețe, târguri și mijloacele de transport în comun din București.

Decizia a fost luată din cauza numărului mare de cazuri noi de COVID-19 înregistrate zilnic în capitala de peste Prut.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md