Cum poți construi un parteneriat durabil cu presa dacă ești antreprenor/antreprenoare. Participă la evenimentul „IMM-urile și media”

imm2

Ești antreprenor sau antreprenoare și vrei să afli cum poți construi un parteneriat durabil cu presa? Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova te invită la un eveniment tematic unde vei avea posibilitatea să discuți cu reprezentanți ai unora dintre cele mai importante portaluri media din țară – agora.md, diez.md și newsmaker.md – despre relația pe care o poți crea și dezvolta cu acestea.

Indiferent de domeniul de activitate al unei afaceri, de locația întreprinderii sau de numărul de angajați pe care îl are, vizibilitatea și promovarea activităților acesteia este un element important pentru sustenabilitatea afacerii. Media poate asigura acest lucru.

Invitați:
— Alexandru Lebedev, director general și fondator #diez;
— Irina Ghelbur, Managing Director la Interakt Media;
— Natalia Melnic, redactoră la Departamentul economic din cadrul platformei newsmaker.md.

Aceștia vor vorbi din prima sursă despre: preferințele portalurilor de știri în materie de business, cum IMM-urile își pot asigura vizibilitatea, care sunt subiectele de interes public și cum acestea pot fi „ambalate” în așa mod încât să provoace interes în rândul populației.

Pentru a participa, ești invitat(ă) să completezi formularul: https://bit.ly/33cNpBu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente