fbpx

foto | S-a montat rețeaua de peste cinci km. Locuitorii din satul Vâprova, condus de membrii Partidului ȘOR, se bucură de iluminat stradal

Locuitorii satului Vâprova din componența comunei Puțintei, raionul Orhei, se bucură de iluminat stradal. Echipa lui Ilan Șor a finalizat aici un proiect în acest sens.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La Vâprova s-a montat o rețea electrică de 5,3 kilometri și s-au instalat circa 90 de corpuri de iluminat econome, de tip LED. Punctele de transformare a curentului au fost modernizate, iar un sistem inteligent asigură aprinderea și stingerea luminilor la anumite ore.

În cadrul ceremoniei de inaugurare, primara comunei Puțintei, membra echipei lui Ilan Șor, Elena Iațco a spus că localitatea a mai făcut un pas spre condiții mai bune de viață.

„Mă bucur că în scurt timp am reușit să aprindem luminile și pe străzile satului Vâprova. În curând întreaga noastră comună va avea sistem de iluminat public stradal. Este succesul nostru comun și vom continua cu alte proiecte”, a dat asigurări Elena Iațco.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a dat asigurări că obiectivul echipei lui Ilan Șor de a face, în acest an, raionul Orhei cel mai iluminat din țară va fi realizat.

„Toată lumea știe că noi ne-am propus să facem din Orhei cel mai iluminat raion din țară. Cu siguranță vom realiza acest obiectiv în termenii anunțați, pentru că noi avem o determinare mare de a schimba viața oamenilor spre bine. Noi demonstrăm asta zi de zi, iar oamenii susțin proiectele noastre”, a conchis președintele raionului Orhei.

În acest an, echipa lui Ilan Șor și-a propus să implementeze proiecte de iluminat stradal în toate satele din raionul Orhei.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button