fbpx

Madonna și-ar alege persoanele cu care colaborează după zodie. Acesteia îi displac Scorpionii

În viitorul apropiat, Scorpionilor nu le este recomandat să se afle în preajma Madonnei. Asta pentru că, aparent, artista își alege persoanele cu care colaborează în funcție de semnul zodiacal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit super.ru, Dj-ul David Guetta a vorbit despre experiența profesională pe care ar fi avut-o cu Madonna, în 2009. Menționăm că, în același an, Guetta a primit un Grammy pentru un remix al melodiilor cântăreței, iar aceasta a dorit să îl întâlnească personal.

„M-a sunat și mi-a spus că îi place remixul, iar apoi mi-a propus să colaborăm la noul ei album. Am stabilit o întâlnire, am discutat despre conceptul ei. Totul mergea grozav, atmosfera era plăcută. La un moment dat însă, Madonna m-a întrebat ce zodie sunt. I-am răspuns că Scorpion. Mimica feței i s-a schimbat brusc și mi-a spus că nu putem lucra împreună”, a relatat Guetta.

David Guetta s-a născut pe 7 noiembrie și este un DJ și producător de origine franceză. Principalele caracteristici ale zodiei Scorpionului (22 octombrie – 21 noiembrie) sunt devotamentul față de familie și prieteni, tenacitate și determinare, atracție spre mister și ocultism, tendința de a face alianțe și de a păstra secrete.

Articole asemănătoare

Back to top button