/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ S-au luat la harță cu oamenii legii. Un șofer beat și soția acestuia s-au bătut cu polițiștii, după ce au fost trași pe dreapta

missing
06 octombrie 2020, ora 20:35

Scandal în mijlocul străzii, într-o localitate din raionul Călărași. Un polițist s-a ales cu degetul rupt, după ce a încercat să rețină un șofer prins beat la volan. În apărarea conducătorului auto a sărit soția acestuia, care a înjurat inspectorii de patrulare și chiar a rupt uniforma unuia dintre ei. Toată scena s-a petrecut în fața fiicei minore a cuplului.

„Nu mă apucați de deget. – Sergiu, ieși din mașină. Mi-a rupt degetul.”

Din imaginile filmate de un martor se vede cum inspectorii de patrulare încearcă să-i calmeze pe cei doi buclucași, dar fără succes. Așa că, au solicitat ajutorul altor colegi.

„Nu atinge bărbatul, am zis! La o parte, am spus!”

„Nu lovi femeia mea că îți rup capul!”

După minute bune de încăierare, șoferul, care a fost prins în stare de ebrietate la volan, a fost încătușat. Soția acestuia însă a continuat să opună rezistență oamenilor legii. Aceasta a continuat să-i înjure și a rupt uniforma unui polițist. Toată scena s-a petrecut în fața fiicei minore a acestora.

„Ce au făcut părinții mei.”

Potrivit poliției, incidentul s-a produs acum două zile, în localitatea Seliștea-Nouă, raionul Călărași. Inspectorul de patrulare a fost bătut, după ce șoferul a fost tras pe dreapta.

CRISTINA VICOL, OFIȚERĂ DE PRESĂ, IP HÂNCEȘTI: „În timpul îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, și anume documentarea conducerii mijlocului de transport în stare de ebrietate, a fost ultragiat de către un bărbat în vârstă de 39 ani, prin lovire cu pumnul peste față, numirea cu diverse cuvinte injurioase și bruscarea acestuia, fără careva motive întemeiate față de angajatul poliției.”

Atât șoferul cât și soția acestuia sunt cercetați în stare de libertate. Oamenii legii așteaptă răspunsul procuraturii, pentru a le stabili pedeapsa. Un incident asemănător a avut în luna martie a anului trecut, în localitatea Bozieni, Hâncești. Atunci, un tânăr în vârstă de 25 de ani a mușcat de deget un polițist, după ce a fost prins beat la volan și a refuzat testarea alcoolscopică.

„Dă-mi drumul la degete.”

Dosarul tânărului a ajuns în instanța de judecată, iar procurorii au cerut trei ani de închisoare. N-am reușit să aflăm care este finalitatea acestuia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram